Благодарим ви сърдечно, че възнамерявате да допринесете с присъединяване към единното добротворчество.

Малко по-надолу можете директно да се включите в инициативата ДарЛимец с дарение през ePay, PayPal или от офис на "Еконт" ...


 • Даренията ще бъдат използвани само за разходите, свързани с лимеца, отглеждан изцяло за даряване - за обработването или наемането на нивите, за транспортирането, жътвата и лющенето. В сайта ще бъдат описани разходите и ще може да следите за какво се използват даренията.

  Засега доброволците не са много, а разходите стават доста сериозни, затова размерът на даренията, които получаваме, до известна степен определя колко лимец можем да си позволим да отглеждаме и да даряваме. Благодарение на всички вас, които допринасяте с каквото можете, ние успяваме да отглеждаме все повече лимец и да го споделяме даром с хилядите желаещи да се лекуват, както и с детски градини, социални домове, бремени майки и деца.

 • Когато дарявате пари за ДарЛимец, моля не забравяйте при превода да кажете на банкера да запише за какво точно са парите, които превеждате, както и да оставите телефонния си номер, за да можем при неяснота да се свържем с вас.

  Ако внасяте пари, с които искате да се включите в Колективното отглеждане на общата нива, напишете при превода: "Превод за Колективно Отглеждане - тел. 088***"

  А ако правите дарение напишете:
  "Превод за Дарение за отглеждане на ДарЛимец - тел. 088***"

  След като внесете пари по сметката, може от ТУК да ни изпратите съобщение, в което да споделите за какво бихте искали да бъдат използвани дарените средства.

 • Необходима информация за дарение по банков път (в скоби са данните за превод от чужбина):

  Сдружение Благодаря
  (Sdrujenie Blagodaria)

  Първа Инвестиционна Банка (FIRST INVESTMENT BANK, Bulgaria, Sofia)

  • BIC/SWIFT код: FINVBGSF
  • IBAN: BG59FINV91501216229684

  • Адрес: България, гр. Благоевград, ул. Илинден 11, ет. 1

  За всякакви въпроси моля обадете се на тел. 0885458589

  Ако имате въпроси или предложения към нас,
  пишете ни от тук


 • Описание Сума
  Споделете Дарение BGN
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg
 • Благодарим! :)

 • За ваше улеснение, може да изпращате дарения и през офисите на "Еконт", тъй като те са лесно достъпни и имат много офиси, а също и защото при тях таксите са по-ниски.

  Необходими данни:
  Получател - Сдружение "Благодаря"
  Телефон - 0885 458 589
  Населено място - Благоевград
  Офис на Еконт "Пазара"