Идеята ДарЛимец

 • ДарЛимец е идея, която се стремим да осъществяваме и споделяме с вдъхновение и голяма радост. Вярваме, че познанието и широкото му разпространение ще донесат много ценна полезност за всички ни. Лимецът е една от най-чистите, лечебни и свещени храни и би било чудесно това знание да стане известно на повече хора. Важно е повече хора да могат да си позволят да отглеждат Лимец за да имат добро здраве и щастие. Затова започнахме да отглеждаме това древно Жито и да го даряваме.

 • По-голяма възможност за споделяне и даряване имаме през пролетта, когато се прави масово Житният Пост. Тогава изпращаме на хиляди хора даром пликчета с Лимец за да излекуват и обновят телата си. В момента се стремим все повече хора да разберат колко ценно е да се отглежда лимец. Другото време за по-масово споделяне на ДарЛимец е за сеитба през есента, когато даряваме семенцата, за да може все повече хора да отглеждат това лечебно жито и то да се възроди.

 • ДарЛимецът, който отглеждаме, НЕ Е за продаване Той е сят на ръце по висок идеал в различните енергийни райони на Рила, Родопа, Пирин, Стара планина и т.н. Част от него е събиран клас по клас, с голи ръце на доброволци и свойствата му са силно лечебни. Затова трябва да осъзнаваме колко ценно е всяко зърно от него. ДарЛимецът се отглежда за да може възможно най-много хора да получат поне по малко, с което да се пречистват и лекуват или за да се дарява като семе на хора, които желаят да го отглеждат и даряват, за да да се разпространи древното жито и доброто дело да се умножи.

 • Някои хора си мислят, че при такава дарителна инициатива ще има такива, които по някакъв начин да се опитат да хитруват с този дар. Може и да е така да е, но от опит можем да ви споделим, че когато се работи с това свещено зърно, Вселената вижда всичко. И тези, които са се опитвали до сега да имат някаква материална изгода или по някакъв начин да хитруват, Тя ги наказва разумно. Или по-точно те сами се наказват с това, което си дробят. Затова ние държим на доверието и честната дума и това ни е достатъчно. Който мисли,че може да надхитри доброто - има Вселенски закони, които са доста строги и те се грижат за хитруващите. Бъдете честни и разумни и помислете за тези няколко същества, които с честен труд са вложили всичките си усилия за да съществува този дар.

 • Това дело не е подпомагано от никакви европейски проекти, субсидии или организации. Всичко дадено до момента е от личните средства на тези доброволци.

  Ако идеята да получавате ДарЛимец ви харесва и можете да помогнете с някакво дарение, може да го направите от тук. Дарените средства ще бъдат използвани за разходите по отглеждането, транспортирането и лющенето на лимеца.

Споделено вдъхновение

 • Видео за Силата на древното Жито и идеята ДарЛимец за Добруване. • Хлябът-Дар
  Духовно значение на житното зърно • Как се отглежда лимец - обработване, засяване

Ако желаете да разберете защо даряваме Лимец и от къде се ражда вдъхновението за тази идея,
може да прочетете споделената статия тукМедиите за нас: